Com comprar xandalls-bates-motxilles

Al llarg dels últims mesos s’ha treballat amb la nova imatge Vedruna-Catalunya Educació. Aquesta imatge estarà incorporada a la roba esportiva, bates i motxilles dels centres Vedruna de tota Catalunya. Per tant, a partir d’aquest curs la compra de la roba esportiva, les bates (fins a 4t) i les motxilles (a parvulari) es farà online des de la plataforma educativa CLICKEDU.

 

Quan faig la meva comanda?

- Les comandes per a inici de curs, s’ hauran de fer abans del 25 de juliol i es serviran al col·legi de l’1 al 5 de setembre.
- Les repeticions mensuals, s’ hauran de fer abans del dia 20 de cada mes, i es serviran a l’ escola de l’1 al 5 del mes següent (recollida a porteria).


Com sé les talles que he de demanar?

-  Consultant les mides que s'indiquen en el gràfic de cada peça. 

-  Després d'haver-me provat les peces físiques que tinc a la meva disposició a l' escola (cada dilluns de 5 a 5,30 a la porteria).


Com faig la meva comanda?

-   Des del web de la meva escola accedeixo a la plataforma CLICKEDU.

-   Premo a l’ icona BOTIGA ONLINE.*

-   El sistema ja m' ha reconegut i ha descarregat automàticament les meves dades personals. Hi ha la possibilitat que en algun moment em demani alguna dada addicional que caldrà complimentar.

-   Faig la meva compra seguint els passos que s' indiquen a la web.

-   Faig el pagament de la compra amb la meva targeta de crèdit.

-   Si prefereixo fer una transferència, faig el pagament en el meu banc al compte bancari: ES44 0081 0036 4100 0209 4619 (Banc Sabadell), indicant el número de referència que apareix a la meva comanda, o faig un ingrés directament en qualsevol oficina de Banc Sabadell al mateix compte. 


Malgrat això, cal recordar que tots els models existents fins ara, continuaran vigents.


*Recordem a les famílies que s’ha de tenir introduït una adreça de correu electrònic a la plataforma CLICKEDU a les dades personals

 

AVIS MOLT IMPORTANT: S'ha de fer una comanda per cada nen/a.


Arxius d'interès

Vincles d'interès


També et pot interessar...

Menú del mes

     

llegir més »

Calendari Escolar 2018-2019

Calendari

Calendari 2018-2019   Inici de les classes 12 de setembre 12 i 13 de setembre entrada progressiva de P-3 Finalització de les classes 21...

llegir més »