Digitalització a Educació Infantil

Aquest curs 2014-2015 hem introduït l’ús de les tablets a educació infantil.

El projecte de digitalització del centre té com a objectiu primordial la introducció de les noves tecnologies en el procés d’aprenentatge.

Els nostres alumnes d’educació infantil treballen algunes competències digitals utilitzant les tablets. Les tablets són una eina per aprendre i reforçar habilitats; també afavoreixen l’autonomia i desenvolupen la psicomotricitat fina.

Així doncs,  les aplicacions utilitzades estan encaminades per a desenvolupar un coneixement i es treballen aspectes del currículum: atenció i concentració, coordinació oculo-manual, geometria, raonament matemàtic, grafisme, vocabulari d’anglès...

L’activitat està inclosa dins de l’horari dels cursos de P3, P4 i P5. Concretament es treballa un cop per setmana en grups reduïts. Cada grup treballa una aplicació determinada en funció de les seves necessitats i del seu ritme d’aprenentatge.


Vincles d'interès


També et pot interessar...

Menú del mes

     

llegir més »

Calendari Escolar 2018-2019

Calendari

Calendari 2018-2019   Inici de les classes 12 de setembre 12 i 13 de setembre entrada progressiva de P-3 Finalització de les classes 21...

llegir més »