L'anglès a Educació Infantil

L’aprenentatge d’una llengua estrangera és beneficiós pel desenvolupament dels infants, motiu pel qual des de la nostra escola comencem a treballar-ho des de l'etapa d'infantil. L'eix del nostre projecte gira entorn al seguiment de les aventures del Captain Jack, la narració de les quals es desenvolupen durant els tres nivells de l'etapa d'infantil.

El projecte s'estructura en dues hores setmanals, en les quals els alumnes acompanyen a Jack i als seus amics en el descobriment del món que els envolta. Una hora, la dediquem a treballar dins de l'aula amb el “Pupil Book” i les “Flashcards”, amb la finalitat d'introduir i conèixer el vocabulari de les unitats didàctiques. Cal destacar la importància dels recursos auditius com cançons, phonics, i el fet que la mestra es dirigeixi a ells en anglès; perquè aquests els ajuden a familiaritzar-se amb l'idioma i els motiva per començar a utilitzar-lo. Expressions com el good morning, hello, thank you, please, etc les van fent seves al llarg del curs i són la base per al funcionament del dia a dia. A mesura que els alumnes van creixent, els continguts es van ampliant amb la finalitat d'enriquir i ampliar el seu vocabulari.

L'altra hora setmanal, “Let's Play”, la treballem amb  la pissarra digital on els nostres alumnes utilitzen els recursos digitals de les unitats didàctiques treballades a dins de l'aula. És en aquest moment on els alumnes posen en pràctica i interioritzen  els conceptes treballats. L'escolta de contes, exercicis de comprensió i de relació, ajuden en l'adquisició de vocabulari i expressions motivant-los en la participació i l'aprenentatge.


Vincles d'interès


També et pot interessar...

Menú del mes

     

llegir més »

Calendari Escolar 2018-2019

Calendari

Calendari 2018-2019   Inici de les classes 12 de setembre 12 i 13 de setembre entrada progressiva de P-3 Finalització de les classes 21...

llegir més »