Antecedents històrics

L'Escola VEDRUNA és una entitat dedicada a l'ensenyament i arrelada a Sant Boi des del 1882.

És l'escola més antiga que hi ha actualment al poble. Va acollir, poc després de la seva inauguració, tota la població escolar femenina.

Oberta als nous canvis i amb voluntat manifesta de servir, va començar a admetre alumnat masculí pels voltants de 1920.

De tarannà senzill i planer, la nostra pedagogia sempre ha estat basada en els valors Vedruna, fonamentats en la senzillesa, l'alegria, el gust pel treball ben fet i el caliu de família.

El dia 1 de setembre de 2001 la Titularitat del centre va passar a mans del "Patronat de la Fundació Vedruna-Sant Boi de Llobregat”, que va substituir l'antiga institució titular –Germanes Carmelites de la Caritat Vedruna-. 

El dia 1 de setembre de 2017, l'escola començà a formar part del grup de 36 escoles que englobem Vedruna Catalunya Educació. Això ens permet manatenir les característiques pròpies que ha tingut sempre l'escola de Sant Boi i la modernitat i contraprestacions que només són possibles aconseguint formant part d'un gran grup com és Vedruna Catalunya Educació.
Compartim amb els ciutadans de Sant Boi la joia de la presència Vedruna a la nostra Vila des de fa més de 135 anys que amb la seva confiança i el seu suport no hagués estat possible, una realitat de gairebé un segle i mig de vida.

L'Escola VEDRUNA, vol acostar-se a la població i a totes les institucions de Sant Boi. El nostre desig és educar els i les nostres alumnes prioritzant un conjunt de valors des d'una perspectiva cristiana de la vida i del món, a favor d'una societat més justa, més humana i més solidària.


Vincles d'interèsTambé et pot interessar...
Calendari curs: 20-21

Calendari 20-21

Calendari escolar curs:20-21   Inici de curs 14 de setembre Adaptació P3  14 i 15 de setembre  Matí:10h-11:30h Tarda:15:40h-1...

llegir més »

LListat LLibres curs 2020-2021

llegir més »