Antecedents històrics

L'Escola VEDRUNA és una entitat dedicada a l’ensenyament i arrelada a Sant Boi des del 1882.

És l’escola més antiga que hi ha actualment al poble. Va acollir, poc després de la seva inauguració, tota la població escolar femenina.

Oberta als nous canvis i amb voluntat manifesta de servir, va començar a admetre alumnat masculí pels voltants de 1920.

De tarannà senzill i planer, la nostra pedagogia sempre ha estat basada en els valors Vedruna, fonamentats en la senzillesa, l’alegria, el gust pel treball ben fet i el caliu de família.

El dia 1 de setembre de 2001 la Titularitat del centre va passar a mans del “Patronat de la Fundació Vedruna-Sant boi de Llobregat”, que va substituir l’antiga institució titular –Germanes Carmelites de la Caritat Vedruna-. Actualment en formen part 7 membres: quatre homes i tres dones. Tres són mestres del centre, un és pare de dos ex-alumnes, dues són antigues mestres de l’escola, ara jubilades i finalment el comptable actual del centre.
Anhelem compartir amb els ciutadans de Sant Boi la joia de la presència Vedruna a la nostra Vila des de fa més de cent anys. Sense la confiança i el suport de tot un poble, no hagués estat possible una realitat de més d’un segle.

L’Escola VEDRUNA, vol acostar-se a la població i a totes les institucions de Sant Boi. El nostre desig és educar els i les nostres alumnes prioritzant un conjunt de valors des d’una perspectiva cristiana de la vida i del món, a favor d’una societat més justa, més humana i més solidària.
També et pot interessar...

Manifest Vedruna Catalunya

llegir més »

Calendari 2017-2018

Calendari 2017-2018 Inici de les classes 12 setembre  12-13 de setembre entrada progressiva de P-3 Finalització de les classes 22 de ju...

llegir més »