Compra de xandalls i bates

La compra de la roba esportiva, les bates (fins a 4t) i les motxilles (a parvulari) es fa online des de la plataforma educativa CLICKEDU.

 

Quan faig la meva comanda?

Les comandes per a inici de curs, s' hauran de fer abans del 25 de juliol i es serviran al col·legi de l'1 al 5 de setembre.
- Les repeticions quinzenals, s' hauran de fer abans del dia 5 de cada mes, i es serviran a l'escola del 15 al 20, o abans del dia 15, i es serviran a l'escola de l'1 al 5 del mes següent (recollida a porteria).

 

Com sé les talles que he de demanar?

-  Consultant les mides que s'indiquen en el gràfic de cada peça. 

-  Després d'haver-me provat les peces físiques que tinc a la meva disposició a l' escola (cada dilluns de 5 a 5,30 a la porteria).

 

Com faig la meva comanda?

-   Des del web de la meva escola accedeixo a la plataforma CLICKEDU (amb el nom d'usuari i contrasenya de pare o mare, mai de l'alumne)

-   Premo a l' icona BOTIGA ONLINE.*

-   El sistema ja m' ha reconegut i ha descarregat automàticament les meves dades personals. Hi ha la possibilitat que en algun moment em demani alguna dada addicional que caldrà complimentar.

-   Faig la meva compra seguint els passos que s' indiquen a la web.

-   Faig el pagament de la compra amb la meva targeta de crèdit.

-   Si prefereixo fer una transferència, faig el pagament en el meu banc al compte bancari: ES44 0081 0036 4100 0209 4619 (Banc Sabadell), indicant el número de referència que apareix a la meva comanda, o faig un ingrés directament en qualsevol oficina de Banc Sabadell al mateix compte. 


Malgrat això, cal recordar que tots els models existents fins ara, continuaran vigents.

 

*Recordem a les famílies que s'ha de tenir introduït una adreça de correu electrònic a la plataforma CLICKEDU a les dades personals

 

AVIS MOLT IMPORTANT: S'ha de fer una comanda per cada nen/a.


Arxius d'interès

Vincles d'interèsTambé et pot interessar...

Recomanacions i preguntes freqüents sobre el Coronavirus

Enllarç gencat. Informació sobre el Coronavirus

llegir més »

Calendari 19-20

Calendari 2019-2020 Inici de les classes 12 setembre 12-13 de setembre entrada progressiva de P-3 Finalització de les classes 19 de jun...

llegir més »

Ajornades dates de preinscripció

Ajornades dates de preinscripció

S'ajornen les dates per la preinscripció del nou curs 20/21. Us mantindrem informats a mesura que hi hagin noves informacions oficials.    ...

llegir més »