08:30h. - 13:00h

15:00h. - 17:30h

Lluís Castells, 20

08830 Sant Boi de Llobregat

936 400 318

vedrunasantboi@vedruna.cat

Llar d’Infants Quitxalla Vedruna

EDUCANT DES DE LA PRIMERA ETAPA DE LA VIDA

(DE 0 A 3 ANYS)

La llar d’infants Quitxalla Vedruna és un centre educatiu adreçat a nens i nenes de 0 a 3 anys. Els nostre projecte està adaptat a les necessitats dels alumnes d’aquestes edats.

Conscients de la gran responsabilitat que suposa educar en les primeres edats de la vida dels infants, per nosaltres els alumnes són els protagonistes del seu aprenentatge.

El nostre treball es centra en el desenvolupament de nens i nenes competents, curiosos, observadors,… capaços de descobrir el món que els envolta.

El dia a dia de l’escola gira entorn de l’adquisició d’hàbits i rutines, els quals faciliten l’autonomia i el benestar dels infants.

Organitzem els alumnes en grups, seguint la següent distribució i oferim acompanyament individualitzat als nens i nenes i a les seves famílies.

Rodonetes LLAR (1)

EL NOSTRE PROJECTE EDUCATIU

El nostre projecte educatiu es basa en l’afecte i la confiança, tenint en compte l’etapa evolutiva dels infants, per tal d’afavorir els següents aspectes:

  • Afavorint el coneixement i domini del seu propi cos i de les seves possibilitats, de les seves emocions i necessitats, del coneixement de l’espai i l’entorn i l’adquisició d’hàbits saludables.
  • Desenvolupant la comunicació i la comprensió, a través de contes, cançons i jocs.
  • A través de l’experimentació, la manipulació sensorial i l’observació, els infants s’inicien en la interpretació i la interacció amb l’entorn.
  • Relacions basades en valors com el respecte, la convivència i la igualtat.

PROPOSTES

  • La música juga un paper molt important en el desenvolupament dels infants. Les cançons, els jocs de mans, els jocs de falda, les danses, els instruments i les audicions formem part del dia a dia de l’escola.
  • A l’escola ajudem als infants en el seu desenvolupament psicomotriu, oferint-los espais i materials necessaris per córrer, saltar i jugar, fent del moviment una eina essencial pel seu desenvolupament integral.
  • Els nens i nenes d’I2 fan petites sortides de l’escola, per fomentar la convivència amb els altres i en diferents espais.
  • Els infants d’I1 i I2 fan classes d’anglès un cop a la setmana.
  • Al llarg del curs treballem i celebrem diferents festes populars i tradicionals.
  • Obrim les portes a la participació de les famílies, els animem a col·laborar i participar en la vida de l’escola. La confiança i la comunicació són la base de les relacions entre la família i l’escola. El contacte diari, la llibreta d’enllaç, el correu electrònic i l’informe de seguiment són eines que ens ajuden a treballar aquesta relació.

EL NOSTRE EQUIP

La relació amb tot el personal de la llar és propera i diària, ja sigui via digital com personal en el dia a dia.

ESPAIS

Totes les nostres aules són alegres i tenen molta llum natural. Tenim una aula polivalent i un pati assoleiat, on els nens i nenes juguen i interactuen.

SERVEIS

PER MÉS INFORMACIÓ, CONTACTA AMB NOSALTRES

Si vols rebre informació sobre cursos, activitats i esdeveniments de l’escola.
CreaEscola Quality Certificate for Education Website