08:30h. - 13:00h

15:00h. - 17:30h

Lluís Castells, 20

08830 Sant Boi de Llobregat

936 400 318

vedrunasantboi@vedruna.cat

Serveis a l’escola

SERVEIS ESCOLARS

Venda online d’equipació escolar

Venda d’equipació escolar a través de la plataforma educativa Clickedu.

Activitats extraescolars

L’Associació de Famílies dels Alumnes (AFA) ofereix activitats fora de l’horari lectiu, que complementen la formación de l’alumnat.

ACTIVITATS D'ESTIU

Casals d'estiu 2024

Vina i gaudeix aquest estiu entre amics d’uns casals amb tot un munt d’activitats esportives, jocs, tallers i sortides educatives.

Apunteu-vos-hi!

ACTIVITATS EXTRAESCOLARS

L’Associació de Famílies dels Alumnes (AFA) ofereix activitats fora de l’horari lectiu, que complementen la formación de l’alumnat.

Els nostres alumnes expressaran la seva creativitat mitjançant el dibuix, donant vida als seus sentiments i imaginació.

Practiquem diferents esports que ajuden a desenvolupar les habilitats del nens i afavoreixen la seva psicomotricitat. A més, els ajudarem a interioritzar els valors del companyerisme, treball en equip i responsabilitat.

Esport col.lectiu que estructurem en diferents nivells en funció de l’edat. Aprofitem les avantatges d’una activitat física regular i saludable. A més, els ajudarem a interioritzar els valors del companyerisme, treball en equip i responsabilitat.

Esport col.lectiu que estructurem en diferents nivells en funció de l’edat. Introduïrem al món de la dansa per una vessant més moderna. Treballarem les capacitats psicomotrius, així com la flexibilitat, l’equilibri i la coordinació. A més, els ajudarem a interioritzar els valors del companyerisme, treball en equip i responsabilitat.

Esport col.lectiu que estructurem en diferents nivells en funció de l’edat. Una aventura sobre rodes on la flexibilitat, l’equilibri i la coordinació, fa que els alumnes s’ho passin d’allò més bé, fomentant un aprenentatge on a més, els ajudarem a interioritzar els valors del companyerisme, treball en equip i responsabilitat.

Aprenentatge de la llengua anglesa, en grups reduïts i estructurats en diferents nivells en funció de l’edat. Professorat provinent el Centre C.E.I. Sant Boi.

Aprenentatge de la llengua alemanya, en grups reduïts i estructurats en diferents nivells en funció de l’edat. Professorat provinent el Centre C.E.I. Sant Boi.

Aprenem a tocar aquest instrument des de l’inici, entenent la importancia de la música en la formació dels nens i nenes.

A través de la narració de contes i d’una manera lúsica desenvolupem la imaginació i comunicación dels més petits de l’escola.

PER MÉS INFORMACIÓ, CONTACTA AMB NOSALTRES

Si vols rebre informació sobre cursos, activitats i esdeveniments de l’escola.
CreaEscola Quality Certificate for Education Website