08:30h. - 13:00h

15:00h. - 17:30h

Lluís Castells, 20

08830 Sant Boi de Llobregat

936 400 318

vedrunasantboi@vedruna.cat

Campanya del Quilo

El recapte d’aliments ha estat un èxit! Però… com va començar tot això?

Aquest any, la nostra escola va començar un projecte amb la missió de fer una mirada al món i veure en quin punt es troben els objectius de desenvolupament sostenible (ODS). Gràcies a les nostres investigacions, vam concloure que uns dels objectius més difícils d’assolir era la fam al món.

Per aquestes raons, vam decidir que el nostre projecte i el recapte del QUILO facin camí junts per ajudar als habitants de Sant Boi de Llobregat.

Des de tota l’escola hem ajudat i col·laborat en aquest projecte de diferents maneres: Tots els cicles vam fer cromos sobre les nostres mascotes o països,  Cicle Inicial va realitzar dibuixos i els va enganxar a les capses per quan arribessin; Cicle Mitjà va organitzar els aliments recaptats i els va empaquetar en diferents grups i Cicle Superior va fer un plafó i cartells per donar a conèixer el projecte a l’escola i a les famílies, es va encarregar de la recollida diària i l’animació del recapte!

Finalment, va venir Protecció Civil de Sant Boi a recollir els aliments i vam ajudar a pujar les capses al camió de Càritas!

Gràcies a tots per haver col·laborat en aquest projecte i per portar aliments, productes d’higiene i productes per als nadons.

Comments are closed.
ÚLTIMES NOTÍCIES

Categories

 
Demana informació
 
Si vols rebre informació, nosaltres ens posem
en contacte amb tu i t’assessorem en el que necessitis.
 

Segueix-nos a

CreaEscola Quality Certificate for Education Website